nieuws

commaoil.nl adviseert de juiste motorolie

Techniek

commaoil.nl adviseert de juiste motorolie

Kühne automotive heeft in samenwerking met Comma Oil en Olyslager Organisation, de online Comma productadviseur op meerdere punten sterk verbeterd. De belangrijkste verbetering is de mogelijkheid om op basis van kenteken het volledige vloeistofadvies van de fabrikant in één overzicht, per model te ontvangen.

Autofabrikanten komen met steeds hogere eisen op het gebied van smeermiddelen voor hun producten. Door het verlengen van de onderhoudsintervallen en de steeds strengere emissie-eisen wordt het belang van een perfect op de motor afgestemde olie steeds groter. Bovendien kunnen tijdens de garantieperiode claims worden afgewezen bij toepassing van de verkeerde motorolie.

Om snel met zekerheid vast te stellen welke vloeistoffen een auto daadwerkelijk nodig heeft, is de nieuwe productadviseur ontwikkeld op www.commaoil.nl. In deze productadviseur is met name het zoeken naar producten verder vereenvoudigd. Het is mogelijk om te zoeken via kenteken of via merk, model en bouwjaar.

De Comma productadviseur onderscheidt zich door slechts één olie te tonen: de Comma-olie die honderd procent voldoet aan de eisen van de fabrikant. Naast deze online productadviseur levert Comma al jaren een papieren variant, waarmee het ook mogelijk is om het smeeradvies van de voertuigfabrikant te volgen.

John Mulder (Redactie AMT)

Reageer op dit artikel