nieuws

Hella-nieuws op Carrosserie Vakdagen

Techniek

Hella-nieuws op Carrosserie Vakdagen

Tijdens de 7e editie van de Carrosserie Vakdagen in Gorinchem (van 30 augustus tot en met 1 september 2011) toont Hella de nieuwste versie van zijn EasyConn Next Generation-bekabelingsysteem. Wat er nieuw aan is? Het is nu modulair.

De nieuwste versie van het EasyConn Next Generation-bekabelingssysteem voor trailers en aanhangers is aangepast aan de wensen van voertuig- en carrosseriebouwers. Wat die wilden? Een modulaire opbouw. Daarmee kan de klant kiezen uit diverse armaturen en verlichtingsmogelijkheden, zoals gloeilamp of led. Het hart van het EasyConn bekabelingssysteem wordt gevormd door de nieuwe 24 volt Led-Hybride achterlamp. Ook deze Led-Hybride lamp is modulair opgebouwd. Zo hoeft bij schade alleen het defecte deel vervangen te worden.

Nieuwe oliekoeler voor retarders

Nog ander Carrosserie Vakdagen-nieuws van Hella: Via de joint venture Behr Hella Service wordt een nieuwe oliekoeler voor hydrodynamische retarders van AKG op de markt gebracht. Hydrodynamische retarders worden gebruikt in bedrijfsvoertuigen om het hoofdremsysteem te ondersteunen de oliekoeler is hierbij een belangrijk element. De oliekoeler is uitgevoerd in aluminium.

Erwin den Hoed (Redactie AMT)

Reageer op dit artikel