nieuws

Wegwijs in onderdelen voor stuurinrichting en ophanging

Techniek

Wegwijs in onderdelen voor stuurinrichting en ophanging

Fabrikant Moog, bekend van stuur- en ophangingsdelen, heeft een nieuwe catalogus uitgebracht. Deze wijst de werkplaats de weg naar meer dan 2600 onderdelen voor de stuurinrichting en de wielophanging. Daarmee dekt Moog 98% van het wagenpark. Dankzij duidelijke illustraties kan het selecteren van het juiste component niet meer fout gaan.

Moog levert zijn stuur- en ophangingsdelen aan de autofabrikanten én de aftermarket. Kwaliteit is dus gegarandeerd. Het leveringsprogramma is zeer uitgebreid, in de nieuwe 2008-catalogus zijn 500 nieuwe referenties opgenomen.

Het lijvige naslagwerk biedt de werkplaats veel praktische informatie. De onderdelen worden in 3D-tekeningen afgebeeld, compleet met afmetingen, montagepositie en het benodigd montagemateriaal. Zo behoort verkeerd bestellen tot het verdelen en is een vakkundige montage gegarandeerd.

De Moog-onderdelen én de catalogus, zijn verkrijgbaar via het grossiersnetwerk Mijn Grossier.

Auke Cupédo

(Redactie Auto & Motor TECHNIEK)

Reageer op dit artikel