nieuws

Universele bandenreparatieset voor onderweg

Techniek

Universele bandenreparatieset voor onderweg

Steeds meer auto’s hebben geen reservewiel of thuiskomer, maar een noodreparatieset met dichtmiddel en compressor of gaspatronen. Daarmee kan een beschadigde band ter plekke worden ‘gerepareerd’, waarna men de weg kan vervolgen. Met de Tip Top Seal Mobile Kit introduceert Rema Tip Top nu een universele pechset.

De Tip Top Seal Mobile Kit is universeel bruikbaar. De kit bestaat uit een dichtmiddel en krachtige compressor. Dankzij de verlichte manometer en ledverlichting is de pechset ook in het donker te gebruiken. Met een bijgeleverde adapter bewijst de compressor ook dienst voor het opblazen van fiets- en motorbanden, luchtbedden etc.

Het dichtmiddel uit de kit is 8 jaar houdbaar. Het volume van 560 ml is ook voldoende voor reparatie van suv-banden.

Auke Cupédo (Redactie Auto & Motor TECHNIEK)

Reageer op dit artikel