nieuws

Technische brochure over vliegwielen

Techniek

Technische brochure over vliegwielen

Kennis van de techniek van moderne vliegwielen, het herkennen van beschadigingen en het uitvoeren van de juiste reparatieprocedure is belangrijk voor elke autotechnicus. Fabrikant LuK heeft een interessante technische brochure uitgebracht over bedrijfsautovliegwielen. Daarin valt veel te leren.

De brochure is een initiatief van Schaeffler Automotive Aftermarket, waartoe behalve LuK ook INA en FAG behoren.

U vindt er veel wetenswaardigheden in over de samenstelling en techniek van vliegwielen voor bedrijfsauto’s. Ook helpt de brochure in woord en beeld bij de schadediagnose en de aanbevolen reparatiemethode. Daarbij passeren ook de speciale reparatiekits van LuK de revue, de verkrijgbare losse onderdelen en de Luk RepSet-koppelingreparatiesets.

De technische brochure is te downloaden op de Schaeffler-website.

Auke Cupédo (Redactie Auto & Motor TECHNIEK)

Reageer op dit artikel