nieuws

Siemens dieselonderdelen nieuw bij Kühne

Techniek

Siemens dieselonderdelen nieuw bij Kühne

Dieselmotoren met common rail-inspuiting zijn razend populair. Soms moet er wel eens iets aan gerepareerd worden en dan is een snelle onderdelenlevering vereist. Goed nieuws in geval van defecten aan een Siemens VDO common rail-systeem: Kühne Automotive heeft elk onderdeel in huis.

Kühne Automotive is door Siemens VDO aangesteld als distributeur van onderdelen en testequipment voor al haar common rail-dieselsystemen. De levering en bijbehorende service verloopt via een netwerk van specialisten. Zij krijgen een gedegen opleiding in het trainingscentrum van Kühne in Hoevelaken. De geautoriseerde specialisten zijn herkenbaar als Siemens VDO Diesel Repair Service Partner. Ze beschikken over Hartridge testequipment, die is uitgebreid met testsoftware voor de Siemens-common rail-dieselpompen.

Netwerk van dieselspecialisten

Tot dat netwerk zijn al diverse gerenommeerde dieselspecialisten toegetreden, zoals Rovanda, Terlouw Diesel Center, Kleinjan Dieseltechniek en Diesel Büchli.

Common rail-systemen van Siemens VDO zijn onder meer te vinden in dieselmodellen van Citroën, Peugeot, Ford, Volvo, Jaguar en Landrover.

Voor Kühne betekent dit een belangrijke uitbreiding van het programma OE-dieselcomponenten. Ook de merken Delphi en Denso werden al door Kühne vertegenwoordigd.

Auke Cupédo (Redactie Auto & Motor TECHNIEK)

Reageer op dit artikel