nieuws

Schroefdraad voor kunststof delen

Techniek

Schroefdraad voor kunststof delen

Wanneer je iets solide wilt bevestigen aan een kunststof onderdeel, maar de achterzijde niet toegankelijk is, kan een schroefdraad-insert uitkomst bieden. Viba biedt nu een compleet assortiment inserts waarmee kunststof van inwendig schroefdraad is te voorzien.

De AMTEC schroefdraad-inserts zijn in tal van varianten en afmetingen leverbaar. Ze zijn verkrijgbaar in verzinkt staal of messing. Het aanbrengen gaat eenvoudig omdat de inserts zelfsnijdend zijn. Gaatje boren en de insert met een binnenzeskantsleutel aanbrengen. Ze zitten zo stevig, dat bij het aandraaien van de bout de insert niet losraakt. Voor elke toepassing zijn aangepaste inserts verkrijgbaar. Importeur van de AMTEC schroefdraad-inserts voor kunststof is Viba in Zoetermeer.

Auke Cupédo (Redactie Auto & Motor TECHNIEK)

Reageer op dit artikel