nieuws

Probleemloos laden van speciaal materieel

Techniek

Probleemloos laden van speciaal materieel

Veldhuizen Wagenbouw fabriceert bijzondere voertuigen, aanhangwagens en semi-diepladers. Problematisch bij het laden van verrijdbare machines en speciale voertuigen is de sterk verschillende spoorbreedte. Veldhuizen Wagenbouw komt nu met een praktische oplossing: ruim één meter brede rijgoten die vederlicht te hanteren zijn.

De rijgoten zijn ideaal om allerhande machines en voertuigen op de dieplader te laden. Ze zijn 1,03 meter breed en kunnen wiellasten dragen tot 1900 kg. Dankzij een balansdrukveer rust er een geringe kracht van 8 kg op het handvat. Het opklappen en neerlaten van de rijgoten vergt dus nauwelijks lichamelijke inspanning.

De rijgoten kunnen eenvoudig gemonteerd worden op de standaard RVS-as van de semi-diepladers.

Bij Veldhuizen Wagenbouw kunt u ook terecht voor de huur van semi-diepladers.

Auke Cupédo (Redactie Auto & Motor TECHNIEK)

Reageer op dit artikel