nieuws

Osram Truckstar: beter licht voor truck en bus

Techniek

Osram Truckstar: beter licht voor truck en bus

Met de nieuwe 24V Truckstar-autolampen claimt Osram 100% meer licht en een verdubbeling van de lamplevensduur. Dat is goed nieuws voor de bus- en truckchauffeurs. Beter licht verhoogt de veiligheid en de duurzame constructie van deze autolampen voorkomt onnodig oponthoud voor onderhoud.

De gepatenteerde single-coil techniek maakt de Osram Truckstar-lamp beter bestand tegen schokken en vibraties. Osram spreekt van een tweemaal langere levensduur. Dat is goed nieuws voor de transporteur, vooral nu in steeds meer landen het autolicht ook overdag moet branden. Daardoor geven autolampen eerder de geest en haperende autoverlichting wordt bestraft met flinke boetes. Ook kost het vervangen van autolampen tijd en dat komt de productiviteit niet ten goede.

Zeker zo belangrijk is de sterk verbeterde lichtopbrengst. De Truckstar-lampen geven volgens Osram aanzienlijk meer licht dan conventionele 24V lampen. Daarnaast is de lichtverdeling gunstiger en is sprake van een langere lichtstraal (tot 40 meter ver).

De Osram Truckstar is leverbaar in een H1-, H3-, H4- en H7-uitvoering.

Auke Cupédo (Redactie Auto & Motor TECHNIEK)

Reageer op dit artikel