nieuws

NGK wijst weg in lambdasondes

Techniek

NGK wijst weg in lambdasondes

NGK is niet alleen toonaangevend in bougies, maar ook specialist in lambdasondes. De fabrikant presenteert de nieuwe Lambdasonden Catalogus, met 91 nieuwe typen. Het complete assortiment dekt nu 5600 voertuigtoepassingen. Het papieren of digitale naslagwerk blijkt een praktische hulp voor de werkplaats.

De catalogus, die via de vakhandel te verkrijgen is of als PDF gedownload kan worden op www.ngk.de , wijst de weg in het omvangrijke assortiment van 481 NTK-lambdasondes. In een handomdraai is het juiste type lambdasonde geselecteerd.

OE-specificaties

Zeker zo interessant is de aanvullende informatie, zoals het aantal kabels, de kabellengte, en duidelijke afbeeldingen van de stekkers. Er wordt onderscheid gemaakt tussen regel- en diagnosesondes. De NTK-lambdasondes voldoen volledig aan de OE-specificaties. Ze passen dus altijd en brengen het emissieregelsysteem niet in de war.

Niet experimenteren

Montage van inferieure lambdasondes kan vervelende gevolgen hebben, zowel voor het functioneren van de motor, als de levensduur van de katalysator. Neem de informatie van NGK daarom vooral serieus.

Auke Cupédo (Redactie Auto & Motor TECHNIEK)

Wie leveren NGK-producten? Klik hier voor een overzicht

Reageer op dit artikel