nieuws

Mann-Filter nog completer in originele filters

Techniek

Mann-Filter nog completer in originele filters

Filterfabrikant Mann-Filter heeft de nieuwe 2008-catalogus uitgebracht. Daarin vindt u 3700 filters voor 34.000 autotypen. Daarmee dekt Mann-Filter 95% van het Europese wagenpark af. De catalogus is beschikbaar als boekwerk, cd-rom en als handig online naslagwerk.

Het filteraanbod van Mann-Filter is uitgebreid met 600 nieuwe filters. Alle Mann-filters zijn van OE-kwaliteit, dus een waardig vervanger van het af-fabriekfilter. De toonaangevende filterfabrikant volgt de ontwikkelingen in de automarkt op de voet. Zo zijn voor alle in 2007 verschenen nieuwe automodellen nu al luchtfilters, oliefilters, brandstoffilters en interieurfilters beschikbaar.

Aan het programma zijn ook ureumfilters voor trucks met SCR-techniek toegevoegd, en filterdrogers voor luchtdrukremsystemen.

Mann-Filter heeft de zoekfunctie van de catalogus verbeterd. Het selecteren van het juiste filtertype gaat sneller en met minder kans op fouten.

U kunt de Mann-Filter 2008 catalogus aanvragen door een e-mail te sturen naar customer-service@mann-hummel.com. Er is keuze uit een papieren variant en een cd-romversie. Op de Mann-website vindt u de online filtercatalogus. Deze wordt elke 14 dagen vernieuwd, dus super actueel.

Auke Cupédo (Redactie Auto & Motor TECHNIEK)

Reageer op dit artikel