nieuws

Hartridge test aircocompressor en pompverstuivers

Techniek

Hartridge test aircocompressor en pompverstuivers

Kühne Automotive introduceert nieuwe testequipment van Hartridge voor het testen van aircocompressoren en pompverstuivers. De juiste werking van deze componenten is er eenvoudig mee te controleren, zodat de werkplaats de garantie heeft dat de gemonteerde onderdelen optimaal functioneren.

De Hartridge HA7-AC is bedoeld voor de aircospecialist. Compressoren worden getest op lekkage, over- en onderdruk en werking van de terugslagklep. Diverse accessoires maken het mogelijk alle veel voorkomende aircocompressoren te controleren.

De Hartridge HK862 EUI test pompverstuivers op lekkage, sproeibeeld, veerkracht, werking van de spoel en de openingsdruk van de nozzle.

De Hartridge-apparatuur wordt geïmporteerd door Kühne Automotive, dat ook de dieselcomponenten van Delphi, Denso en Siemens VDO vertegenwoordigt.

Komt het zien op ReMaTec

U kunt de nieuwe Hartridge-testapparatuur bewonderen op de vakbeurs ReMaTec 2007, waar Kühne haar veelzijdige aanbod voor de revisiebranche en reparatiespecialist presenteert. ReMaTec wordt van 17 t/m 19 juni in Amsterdam RAI gehouden.

Auke Cupédo (Redactie Auto & Motor TECHNIEK)

Reageer op dit artikel