nieuws

GTC-Queen monteert lastige banden

Techniek

GTC-Queen monteert lastige banden

Autec-VLT Automotive Equipment presenteert een nieuwe bandenwisselaar van Giuliano. Deze GTC-Queen is bij uitstek geschikt voor het schadevrij monteren van low profile- en runflatbanden. De machine weet raad met wielen tot 34 inch diameter en een breedte van 16 inch.

Het wiel wordt op de GTC-Queen in het middengat opgespannen, waardoor de velg niet kan beschadigen. Het plaatsen van het wiel vergt weinig kracht, omdat de bandenwisselaar standaard is uitgerust met een bandenlift.

Voor het eenvoudig dé- en monteren van de band is de GTC-Queen voorzien van hydraulisch bediende afdrukschijven en rolarmen en een pneumatische hulparm. De demontagelepel wordt middels laser gepositioneerd.

Voor een demonstratie van dit montagevernuft kunt u contact opnemen met Giuliano-importeur Autec-VLT Automotive Equipment.

Auke Cupédo (Redactie Auto & Motor TECHNIEK)

Reageer op dit artikel