nieuws

Gates catalogus voor de truckwerkplaats

Techniek

Gates catalogus voor de truckwerkplaats

Gates brengt een nieuwe catalogus uit voor bedrijfsauto’s en bussen. Die wijst de weg naar een omvangrijk programma distributieriemen, spanrollen, siliconen slangen en nog veel meer. Een praktisch naslagwerk voor de truck- en buswerkplaats.

Nieuw is de toevoeging van de Extra Service DriveAlign spanrollen en de Extra Service 90° gebogen siliconenslangen voor het koelsysteem. Ze vormen een waardevolle aanvulling op het bestaande gamma Extra Service Micro-V XF getande riemen. Het ‘Extra Service’-label staat bij Gates voor producten van eerste montage kwaliteit.

Het identificeren van de juiste riem of spanrol wordt vergemakkelijkt dankzij duidelijke illustraties.

U kunt de catalogi van Gates via de grossier aanvragen. Nog gemakkelijker is een bezoek aan de website van Gates. Daar krijgt u toegang tot vele online catalogi, niet alleen voor trucks en bussen, maar ook voor personenauto’s en motorfietsen.

Auke Cupédo

(Redactie Auto & Motor TECHNIEK)

Reageer op dit artikel