nieuws

Eenvoudige selectie stuurdelen op Ikwilonderdelen.nl

Techniek

Eenvoudige selectie stuurdelen op Ikwilonderdelen.nl

Recent startte Havam met de website Ikwilonderdelen.nl. Inmiddels bestellen ruim 1000 autobedrijven hier online hun onderdelen. Koppeling met de technische database van Autotools maakt de site extra waardevol. Een noviteit is de grafische weergave van stuurdelen in de online-catalogus. Dit maakt een einde aan verkeerde bestellingen.

De zoekmethode bij stuurdelen via afbeeldingen in plaats van omschrijvingen en partnummers, maakt het selecteren van het juiste onderdeel erg eenvoudig. Het spaart tijd en voorkomt vergissingen. Na het klikken op het geselecteerde stuurdeel verschijnt het artikelnummer, de beschikbare merken en de prijs.

Het programma stuurdelen van www.ikwilonderdelen.nl is zeer compleet en bevat vele A-merken als Delphi, Lemforder en Ruville. De snelle selectie met afbeeldingen maakt de website nog praktischer voor het autobedrijf.

Auke Cupédo (Redactie Auto & Motor TECHNIEK)

Reageer op dit artikel