nieuws

Complete distributiekit inclusief waterpomp

Techniek

Complete distributiekit inclusief waterpomp

Wanneer het tijd is voor een nieuwe distributieriem, is het verstandig grondig te werk te gaan. Het is immers een tijdrovende en dus kostbare klus, en dan luidt het advies: doe het in één keer goed. Voor ContiTech reden om een complete vervangingskit te introduceren met distributieriem, spanner én waterpomp. Dat levert een duurzame reparatie op…

Uit ervaring weet ContiTech dat de waterpomp vaak kort na de tandriemwissel defect raakt. Dan moet opnieuw de boel los om de waterpomp te vervangen. Vervelend voor de klant, want die wordt twee keer getrakteerd op een gepeperde rekening.

Het is daarom verstandig bij het vervangen van de distributieriem meteen de waterpomp te vernieuwen. Om het de werkplaats gemakkelijk te maken heeft ContiTech complete sets samengesteld met distributieriem, spanner, rollen en waterpomp. Zo heeft men alle benodigde onderdelen bij de hand voor een duurzame reparatie die de klant uiteindelijk geld bespaart.

Meer informatie, evenals praktische werkplaatstips, vindt u op de website van ContiTech.

Auke Cupédo (Redactie Auto & Motor TECHNIEK)

Reageer op dit artikel