nieuws

Video: snelste besteller ter wereld in actie

Techniek

Video: snelste besteller ter wereld in actie

Eind vorig jaar maakte AMT de omgeving van Varsseveld onveilig met de snelste bestelauto ter wereld. In twee nieuwe video’s ziet u hoe de 800 pk VW-bus het opneemt tegen een 911 turbo én zet hij het wereldsnelheidsrecord op de kombaan van Nardo. Spannend beeldmateriaal…

De Porsche of de VW-bus, welke is sneller. Tweevoudig wereldkampioen rallyrijden Walter Röhrl stuurt ze over het circuit. En de eindtijd…

Wereldsnelheidsrecord in beeld. De snelste besteller ter wereld rijdt 310.7 km/u! Waarom de snelle Transporter enige tijd rond de 220 blijft hangen? TH-eigenaar Sven Thomson geeft de VB-luchtvering de tijd om naar zijn laagste stand te zakken. Daarna sprint hij met niet meer dan 1 cm veerweg naar topsnelheid.

Erwin den Hoed (Redactie Auto & Motor TECHNIEK)

Reageer op dit artikel