nieuws

NGK: compleet in motorfietsbougies

Techniek

NGK: compleet in motorfietsbougies

NGK is een toonaangevend fabrikant van autobougies, maar kan ook motorfietsen, buitenboordmotoren, tuinmachines en aggregaten van een krachtige vonk voorzien. Voor deze toepassingen heeft NGK nieuwe catalogi uitgebracht om een passende bougie te selecteren.

De motorencatalogus telt maar liefst 350 pagina’s en bevat 5253 bougietoepassingen voor motorfietsen, 1581 referenties voor scooters en 623 toepassingen voor quads. U vindt er ook lambdasensoren in voor 130 motorfietsen en veel specifieke bougiedoptoepassingen.

Ook is er een aparte catalogus uitgebracht voor scheepvaarttoepassingen en één voor kleinmotoren.

De NGK-catalogi zijn verkrijgbaar bij de grossier, maar ook te downloaden via www.ngkntk.nl.

Auke Cupédo (Redactie Auto & Motor TECHNIEK)

Reageer op dit artikel