nieuws

Lastige storingen oplossen met de OBD-Log

Techniek

Lastige storingen oplossen met de OBD-Log

Soms klaagt een klant over een storing, maar is de auto tijdens de diagnose in de werkplaats vrij van fouten. In die gevallen biedt de OBD-Log van Texa goede dienst. Tijdens het rijden slaat deze afwijkingen op, die men later in de werkplaats in alle rust kan analyseren.

De OBD-Log kan simpel in de OBD-stekker van de auto worden gestoken, waarna de klant de auto mee naar huis neemt. Het apparaatje bewaakt tijdens het rijden alle parameters van en naar de ECU en legt onregelmatigheden vast. Na terugkomst in de werkplaats wordt de OBD-Log met een USB-kabel aan de pc gekoppeld en is alle data eenvoudig te analyseren.

De Texa OBD-Log, die door Amtech Equipment wordt geleverd, is ook handig voor tuners om parameters zoals toerentallen, verbruik, temperaturen en drukken tijdens het rijden vast te leggen.

De OBD-Log configureert zich automatisch en is schappelijk geprijsd.

Auke Cupédo (Redactie Auto & Motor TECHNIEK)

Reageer op dit artikel