nieuws

Gates helpt bij koelsysteemreparatie

Techniek

Gates helpt bij koelsysteemreparatie

Een goed werkend koelsysteem is belangrijk voor een lange motorlevensduur en een aangenaam interieurklimaat. Fabrikant Gates beschikt over een omvangrijk programma koelsysteemonderdelen, waarmee reparaties snel en vakkundig zijn uit te voeren. Het assortiment is vastgelegd in de nieuwe catalogus Koelsystemen.

U vindt er voorgevormde koelslangen in, radiateurdoppen, thermostaten, koppelstukken en andere koeldelen. Dit jaar zijn vele nieuwe referenties toegevoegd.

Een handige zoekstructuur helpt bij de selectie van het juiste onderdeel. Van elk component zijn de afmetingen vermeld, zodat het eigenlijk niet fout kan gaan. Nieuw zijn illustraties van het voor-, zij- en achteraanzicht van radiateurdoppen en expansietankdoppen.

De thermostaten worden compleet met pakkingen en afdichtringen geleverd.

Koelslangen biedt Gates zowel in voorgevormde modellen, maar ook in rechte en flexibele uitvoering. Met Unicoil kunt u zelf rechte slangen in een gewenste vorm buigen, wanneer een voorgevormde slang niet beschikbaar is.

De catalogus Koelsystemen 2010 richt zich op personenauto’s en lichte bedrijfsauto’s. Hij is verkrijgbaar via de automaterialengrossier, maar ook online te raadplegen op www.gatesautocat.com.

Auke Cupédo (Redactie Auto & Motor TECHNIEK)

Reageer op dit artikel