nieuws

Foutloos stuurdelen bestellen bij mijngrossier

Techniek

Foutloos stuurdelen bestellen bij mijngrossier

Bij reparaties aan het stuursysteem is het vaak lastig om het juiste stuurdeel te bestellen. Past het bestelde onderdeel niet, dan stremt dit de werkplaatsplanning. Mijngrossier helpt met een verbeterde stuurdelendatabase, waarin het heel gemakkelijk zoeken is. Foutief bestellen is daarmee bijna onmogelijk.

Om het juiste autotype te kiezen, volstaat het intikken van het kenteken. Daarna zijn eenvoudig de leverbare stuurdelen op te roepen. Deze worden compleet met tekening en artikelnummer getoond. Bij het aanklikken van een specifiek onderdeel in de tekening, wordt de bijbehorende regel in het artikeloverzicht geel gemarkeerd. Zo kan er dus eigenlijk niets meer fout gaan.

Handig is ook de mogelijkheid om artikeltoepassingen op te vragen. Nog een verbetering: er kan eenvoudig gewisseld worden tussen de voor- en achterzijde van de auto.

Keus in merken

Bij stuurdelen voor Aziatische auto’s biedt mijngrossier keuze tussen de merken Moog en Nipparts. Deze worden gescheiden getoond. Als een bepaald onderdeel nog niet beschikbaar is van het ene merk, wordt een eventueel alternatief van het andere merk getoond.

Na dubbelklikken op de afbeelding, wordt het artikel meteen toegevoegd aan de bestellijst in de rechterkolom van de pagina.

Auke Cupédo (Redactie Auto &Motor TECHNIEK)

Reageer op dit artikel