nieuws

Bosch informeert over autotechnische innovaties

Techniek

Bosch informeert over autotechnische innovaties

De autotechniek ontwikkelt zich in razend tempo. Eén van de gangmakers achter de autotechnische innovaties is Robert Bosch. Om consument en vakman meer inzicht te geven in nieuwe technieken lanceert Bosch een informatieve website waarop tal van innovaties begrijpelijk worden toegelicht.

Neem zelf een kijkje op www.innovation-bosch.de en verdiep u in ontwikkelingen als ESP, directe benzine-inspuiting, dieseltechniek, start-stopsystemen en night vision. Ook krijgt u uitleg over vele sensoren die de moderne auto rijk is, zoals radarsensoren, versnelling- en druksensoren, parkeersensoren, lambdasensoren, de regensensor en nog veel meer. Ook de CAN-bus-techniek wordt toegelicht.

Jammer genoeg is de website alleen nog beschikbaar in de Duitse en Engelse taal, maar dat mag de pret niet drukken.

Auke Cupédo (Redactie Auto & Motor TECHNIEK)

Reageer op dit artikel