nieuws

Beijer levert CAN-interfaces op maat

Techniek

Beijer levert CAN-interfaces op maat

Beijer Automotive geniet grote bekendheid als aanbieder van praktische inbouwinstructies voor achteraf te monteren elektronische accessoires. Met de CAN B2S interfaces van Beijer is het mogelijk diverse signalen van de CAN-bus ‘af te takken’ en te gebruiken voor de aansturing van externe componenten. Deze CAN-interfaces biedt Beijer nu ook op maat aan.

In bijna elke moderne auto wordt een CAN-netwerk toegepast voor de communicatie tussen elektronische componenten en systemen. Als er dan achteraf een elektronisch accessoire gemonteerd moet worden, is het lastig om de benodigde signalen af te takken. Met de universele CAN B2S interface van Beijer is dat echter erg eenvoudig. De interface vertaalt CAN-signalen als snelheidspuls, toerental, verlichting, etc. in bruikbare signalen voor elektronische accessoires. Dat versnelt de inbouw enorm.

Beijer Automotive beschikt inmiddels over een enorme database van CAN-signalen en zet deze ervaring nu ook in voor de ontwikkeling van CAN-interfaces op maat. Voor specifieke toepassingen, denk aan de opbouw van specialistische voertuigen, kan Beijer veelal na een dag een maatwerkoplossing bieden.

Meer informatie over de producten en diensten van Beijer Automotive is te vinden op www.beijer.eu.

Auke Cupédo (Redactie Auto & Motor TECHNIEK)

Reageer op dit artikel