nieuws

Bandenboekje spijkert bandenkennis bij

Techniek

Bandenboekje spijkert bandenkennis bij

Banden zijn erg belangrijk voor de veiligheid en het comfort. Toch hebben de meeste automobilisten er geen idee van op welk bandenmerk ze rijden. Ook bij de aanschaf van nieuwe banden zijn de meeste consumenten onwetend van de mogelijkheden en trends op bandengebied. Profile Tyrecenter wil het bandenbewustzijn verbeteren met de ‘Tyreguide’.

Profile Tyrecenter gaat dit bandenboekje jaarlijks uitbrengen. Het telt 200 pagina’s en schept volgens Profile duidelijkheid in het moeras van bandenmerken. De Tyreguide helpt bij het maken van een juiste bandenkeuze, en informeert de automobilist over zomer- en winterbanden, vierseizoenenbanden, runflatbanden en andere speciale autobanden. Ook de stille band krijgt aandacht.

De Tyreguide is verkrijgbaar bij de vestigingen van Profile Tyrecenter en ook voor 3,95 euro te koop via www.profiletyrecenter.nl.

Auke Cupédo (Redactie Auto & Motor TECHNIEK)

Reageer op dit artikel