nieuws

Autrans doceert automaattechniek

Techniek

Autrans doceert automaattechniek

De automatische transmissie rukt op en is helaas niet altijd zonder problemen. Belangrijk voor de werkplaats om kennis te hebben van de werking van automatische transmissies, het onderhoud en het troubleshooten. Autrans verzorgt een praktische workshop, waar u het allemaal leert.

Autrans Transmissions Parts en Service geeft de technische workshop op dinsdag 18 januari in Lunteren. De prijs is vriendelijk: 49 euro per persoon, inclusief eten en drinken. Ontvangst is om 18.00 uur en om 18.30 start het programma.

Docent is Jerry Bresser van Autrans, een autoriteit op het gebied van automatische transmissies. Hij behandelt de vele technische aspecten van de automaat, de werking van de koppelomvormer, meest voorkomende klachten en storingen, het diagnose stellen, nieuwe ontwikkelingen en nog veel meer. Natuurlijk wordt u ook een kijkje in de keuken van Autrans gegund en kunt u elke brandende vraag over de automaat stellen.

Een leerzame avond dus, die ook gelegenheid biedt te netwerken met collega’s uit het vak.

Inschrijven kan op www.autrans.nl, of u belt met Bianca Fluit (0318 48 41 44).

Auke Cupédo (Redactie AMT)

Reageer op dit artikel