nieuws

Remy startmotoren en dynamo’s bij Brezan

Techniek

Remy startmotoren en dynamo’s bij Brezan

Natuurlijk is ook Brezan groots vertegenwoordigd op Auto Professioneel & Schadeherstel Vakbeurs in Hardenberg. Daar lanceert Brezan onder andere het Remy startmotoren en dynamo-programma.

Remy is een toonaangevend fabrikant van startmotoren en dynamo’s. Het levert zowel aan autofabrikanten voor de eerste uitrusting, als aan de vervangingsmarkt. Behalve nieuwe delen voert Remy ook gereviseerde starters en dynamo’s. Het complete programma is met 2700 artikelnummers goed voor 97% marktdekking. Remy geeft 2 jaar garantie op haar producten.

In Hardenberg introduceert Brezan ook een iPad-applicatie van de elektronische Partscat-catalogus. U kunt op de 500 m2 grote Brezan-stand zelf de iPad ter hand nemen om het uit te proberen. Brezan geeft zelfs een aantal iPad’s weg bij speciale acties.

Nog een noviteit van Brezan zijn plaatwerk en verlichtingsdelen van Hartsant.

Auke Cupédo (Redactie AMT)

Reageer op dit artikel