nieuws

Dieselwerkplaats van de toekomst

Techniek

Dieselwerkplaats van de toekomst

Terlouw Diesel Center uit Mijnsheerenland heeft zich sterk gespecialiseerd in moderne dieseltechniek. Niet alleen weet men kundig diagnose te stellen, maar ook voor reparatie en revisie van hoogwaardige dieselcomponenten draait men de hand niet om. De nieuwste uitbreiding is een speciale ‘cleanroom’.

Het reviseren van dieseldelen vraagt niet alleen steeds meer kennis en apparatuur, maar ook optimale werkomstandigheden. Alleen dan kan aan de strenge eisen worden voldaan van de fabrikanten. Vooral de revisie van common rail-injectoren met zeer kleine toleranties luistert zeer nauw. Voor Terlouw reden om te investeren in een speciale clean room. In deze uiterst schone ruimte wordt gewerkt met een continu gefilterde luchtstroming in een overdruksituatie. Dankzij de laboratoriumomstandigheden kan Terlouw ‘vakwerk’ afleveren op dieselgebied.

Wilt u zelf een kijkje nemen bij Terlouw Diesel Center? Dat kan tijdens de open dagen op 18 mei, 2 juni en 17 juni. Kijk op www.terlouw.nu voor meer info en de adresgegevens.

Auke Cupédo (Redactie Auto & Motor TECHNIEK)

Reageer op dit artikel