nieuws

Bridgestone Potenza S001 voor extreme sportwagens

Techniek

Bridgestone Potenza S001 voor extreme sportwagens

Bridgestone presenteert de nieuwe generatie Potenza S001 Ultra High-Performance sportband. Hij combineert superieure rijprestaties met een lage rolweerstand, een gunstiger brandstofverbruik en uitstekende natte grip.

De ultieme sportband van Bridgestone werd al standaard gemonteerd op sportwagens als de Aston Martin Rapide en de Ferrari F458 Italia. Nu is de Potenza S001 UHP-band ook voor de vervangingsmarkt beschikbaar in 19 maten voor 18 tot 20 inch velgen.

De Potenza S001 vormt een alternatief naast de huidige Potenza RE050(A) en is bedoeld voor extreme sportwagens, waar hoge eisen worden gesteld aan sportieve handling. Op www.potenza.eu kunt u nader kennismaken met Bridgestone’s bijzondere sportband.

Auke Cupédo (Redactie Auto & Motor TECHNIEK)

Reageer op dit artikel