nieuws

Alle ontstekingsdelen op een rij

Techniek

Alle ontstekingsdelen op een rij

Beru, leverancier van nagenoeg alle componenten van de ontsteking, heeft een nieuwe catalogus uitgebracht van het complete programma. Het 400 pagina’s tellende naslagwerk is een waardevolle informatiebron voor de werkplaats.

In de catalogus vindt u bougies, gloeibougies, ontstekingsmodulen en nog veel meer voor bijna 8000 personenauto’s en lichte bedrijfswagens. Ook speciaalgereedschap is er in opgenomen en natuurlijk het dieselsnelstartsysteem ISS. Vele technische tekeningen en toelichtingen vereenvoudigen de selectie van het juiste onderdeel.

Speciaal voor oldtimers is er een apart overzicht met bougies, gloeibougies, verdeelkappen, contactpunten, ontstekingsmodulen en andere ontstekingsdelen. Het oldtimer-assortiment kunt u hier downloaden.

U vraagt de Beru ontstekingscatalogus gratis aan door een e-mail te sturen naar Beru. Beru maakt deel uit van BorgWarner. BorgWarner Beru Systems produceert ook talrijke sensoren en bandenspanningcontrolesystemen.

Auke Cupédo (Redactie Auto & Motor TECHNIEK)

Reageer op dit artikel