artikel

Test jouw kennis van intelligente remsystemen!

Techniek

Test jouw kennis van intelligente remsystemen!

Camera’s, laser- en radarsensoren houden voor onder meer het intelligente remsysteem van alles in de gaten. Het voorkomen van ongevallen is daarbij het belangrijkste doel. Mooi als het werkt, maar wat als er een storing is? Weet jij alle ins en outs van dit veiligheidssysteem? Test het in de AMT-ATG Kenniscompetitie en plaats je voor de spetterende finale op AMT Live!

In aanloop naar AMT Live, 18 en 19 november bij het Autotron, startten we in augustus met een korte reeks AMT-ATG kennistesten. Elke maand plaatst de Top-5 zich voor de grote finale van de AMT-ATG Kenniscompetitie op AMT Live. De eerste finalisten maakten we eerder al bekend.
Voor de grote finale op AMT Live trekken we samen met ATG alles uit de kast om de beste diagnosespecialist boven water te krijgen. Hoe we dat precies gaan doen is nog een verrassing, maar denk aan een mix van ‘Miljoenenjacht’ en live diagnosestellen op het AMT Ontmoetingsplein.

Doe mee!

De eerste vijf finalisten zijn dan wel bekend, het betekent ook dat er nog 15 finaleplaatsen over zijn. Je kunt je nog tijdens drie AMT-ATG Kennistesten plaatsen voor de grote finale. De tweede kennistest is tot 10 september beschikbaar en gaat over intelligente remsystemen. Test jouw kennis, plaats je in de Top-5 en wie weet kronen we jou op 19 november tot ‘Beste diagnosespecialist van 2014’!

Je vindt de tweede AMT-ATG Kennistest hier.

Let op: De test werkt het beste in Internet Explorer.

Reageer op dit artikel