nieuws

Carprof Valentijn is Bovag Onafhankelijk Autobedrijf van het Jaar 2019/2020

Ondernemen 1677

Carprof Valentijn is Bovag Onafhankelijk Autobedrijf van het Jaar 2019/2020
Het dolblije team van Carprof Valentijn uit Zaltbommel. Eeuwige roem voor het Bovag Onafhankelijk Autobedrijf van het Jaar 2019/2020.

De spanning is van de gezichten van de drie finalisten van Bovag Onafhankelijk Autobedrijf van het jaar af te lezen. Een gouden envelop met daarin de naam van de winnaar wordt geopend… “Carprof Valentijn!”, roept Bovag voorzitter Gerard ten Buuren uit. Wat maakt Valentijn tot ‘de beste onafhankelijke’?

Niet alleen Carprof Valentijn, maar ook de twee andere finalisten, Auto Ruesink uit Goor en Carteam Uithoornzijn de afgelopen maanden uitgebreid onder de loep genomen door onder andere  mystery shoppers en consultants. Daarnaast werd hen het hemd van het lijf gevraagd door de vakjury onder leiding van Ferry Smith van de ANWB.

De jury beoordeelt op nieuwe ontwikkelingen, een goede specialisatie, uitmuntende bedrijfsvoering of sterke toekomstvisie, die andere ondernemers laat zien hoe het nóg beter kan.

Tot in perfectie
Over winnaar CarProf Valentijn zegt de jury onder andere: “Wie wil leren hoe je bedrijfsprocessen tot in perfectie wil organiseren, moet beslist eens een kijkje gaan nemen bij CarProf Valentijn. Er wordt niets aan het toeval over gelaten en alles is tot de kleinste details overdacht.

Er is flink geïnvesteerd in goede apparatuur die het mogelijk maakt ook moderne voertuigen alle denkbare service te bieden. Ook wordt er veel aandacht besteed aan duurzaamheid en aan veilig en ergonomisch werken. Het ontbreekt de medewerkers van Valentijn aan niets.”

De blijdschap staalt van het team af, eigenaar Adrie Valentijn is enorm blij met de bekroning: “Deze titel bevestigt dat wij als team uitblinken in ons werk. Dat voelt goed!”

CarProf Valentijn mag komend jaar de titel Onafhankelijk Autobedrijf van het Jaar voeren en is daarmee de opvolger van AutoHaarhuis uit Geesteren.

In AMT 11 maken we kennis met Carprof Valentijn. Wat kunnen andere ondernemers van Adrie en zijn team leren?

Reageer op dit artikel