nieuws

Gratis online magazine: Duurzaam Ondernemen

Ondernemen 686

Gratis online magazine: Duurzaam Ondernemen
Lees het gratis online magazine Duurzaam Ondernemen en leer van collega-ondernemers.

Duurzaam ondernemen is niet alleen hot, je bent het ook verplicht. Maar hoe verduurzaam je een bestaand pand? Hoe ga je duurzaam om met je personeel? En welke kansen biedt batterijpakket-recycling? Lees gratis het online magazine: Duurzaam Ondernemen.

Een bestaand bedrijfspand toekomstbestendig en energiezuinig maken en gelijktijdig een nieuw werkplaatsconcept integreren. In Woerden ging Volvo-dealer Hooftman de uitdaging aan. De resultaten mogen er zijn. Het nieuwe pand heeft meer functionaliteit, een fors lager energieverbruik en is ingericht volgens de principes van Volvo Personal Service (VPS).

Lees hoe Hooftman het bestaande pand verduurzaamde


Trots op mijn bedrijf: Dirk van der Schans

In juni won ABS Westland/BASF de Dave Bebelaar award 2019 voor duurzaam ondernemen. Wat maakt het bedrijf zo duurzaam? En ligt Dirk ook wel eens ergens wakker van? Daarnaast heeft hij diverse tips voor jou als ondernemer.

 

Lees waar Dirk trots op is


10 redenen waarom medewerkers vertrekken

Het schrikbeeld van elke ondernemer, geen nieuwe medewerkers kunnen vinden en je werknemers aan boord houden is een uitdaging. Hoe ga je duurzaam om met je personeel?

3. Weinig waardering, feedback en beloning. Wat zijn de andere 9 redenen?


EV als huur- of leenauto: wel of niet doen?

Elektrische auto’s raken langzaam maar zeker ingeburgerd in het Nederlandse wagenpark. Hoe interessant is het om elektrische mobiliteit in te zetten als leenauto of huurauto voor een autobedrijf?

Wat brengt de elektrische leenauto het autobedrijf?


Toekomst in revisie van batterijpakketten?

De gezondheid van de revisiebranche valt of staat voor een belangrijk deel met de beschikbaarheid van onderdelen. Grote revisiebedrijven zijn daardoor in het voordeel. Zal zich dat herhalen bij het reviseren van batterijpakketten?

Hoe gaat de revisiebranche om met de verandering van mechanische- naar batterij-revisie?


Nog meer online magazines

Eerder brachten we ook online magazines uit met uiteenlopende onderwerpen. Je vindt ze terug in dit handige overzicht, of klik op de link hieronder.

 

 

Reageer op dit artikel