nieuws

Edulogia organiseert Future Talks

Ondernemen 449

Mobiliteit is altijd al onderwerp van (r)evoluties geweest. Maar de innovaties die momenteel voor de deur staan, zijn wel van een andere orde. Edulogia organiseert in België drie evenementen om het bos door de bomen te blijven zien.

Edulogia organiseert Future Talks

Mensen en bedrijven die actief zijn in de automotive zijn zich bewust van de aanstaande veranderingen in de mobiliteit. Volgen is niet voldoende, voorsprong nemen is wat telt. Tijdens de eerste editie van ‘Edulogia’s Future Talk’ deelt keynotespreker Jeroen Vertongen zijn ervaringen.

Jeroen Vertongen

Jeroen Vertongen is een gepassioneerd automotive futurist. Hij volgt al jaren de exponentieel groeiende innovaties op de voet, pendelt tussen België en Silicon Valley, en brengt een verhaal waarin hij het publiek inzicht geeft in een elektrische, autonome, verbonden en gedeelde wereld. Hij brengt een inspirerende presentatie waarin de mobiliteit van de toekomst wordt geschetst.

Drie evenementen

Edulogia is een Vlaams kennis- en expertisecentrum voor mobiliteitseducatie. “We zijn al enkele jaren actief als aanbieder van train-the-trainer-opleidingen in de ruime mobiliteitssector”, vertelt Fons Uyttenhove, voorzitter van Edulogia. “We krijgen heel wat vragen over het onderwerp. Een event organiseren met Jeroen als gastspreker leek ons een interessant idee om enerzijds antwoorden te kunnen bieden op deze vragen, anderzijds om ons doelpubliek te verruimen en met elkaar in contact te brengen.

Edulogia organiseert dit najaar drie evenementen (in Waregem, Genk en Antwerpen) waarop Jeroen Vertongen telkens de keynotespreker is. Er zijn nog een aantal plaatsen beschikbaar. Inschrijven kan via Edulogia.

AMT Future Talks

Jeroen Vertongen, komt die naam je bekend voor? Dat klopt! Eerder vertelde hij tijdens de AMT Future Talk hoe je geld kunt verdienen met de auto’s van de toekomst.

Reageer op dit artikel