nieuws

Wat is jouw favoriete handgereedschap?

Ondernemen 5514

Gouden handjes, kennis en inzicht maken van jou een kundig autotechnicus. Maar je klaart geen klus zonder handgereedschap. En dat moet goed zijn, want de kwaliteit daarvan is medebepalend voor het eindresultaat. Hoe ziet jouw gereedschapskar eruit? Welke tools gebruik jij het meest? Deel je ervaring met AMT en scoor een Beta schroevendraaierset t.w.v. € 29,99.

Wat is jouw favoriete handgereedschap?
HP Autoservice heeft gereedschap bedacht om de achterste draagarmrubbers van een Ford Mondeo makkelijker te monteren. "Zo hoeft niet de hele achteras er onderuit."

“Ik gebruik mij krimptang het meest, die is al bijna versleten.” Wij vragen iedere maand een techneut in onze rubriek ‘Trots op het vak’ naar zijn favoriete gereedschap. Een vraag die vrijwel altijd zonder nadenken beantwoord wordt.

Van een fijne ratel, momentsleutel, een accuboormachientje tot alle tools van een specifiek gereedschapsmerk: uiteenlopende voorkeuren passeren de revue. Hoe zit dat bij jou?

Dit fraaie setje van Beta Tools kan zomaar in jouw gereedschapskar belanden! Beantwoord de vragen en wie weet ben jij één van de tien gelukkigen.

Eigen bedenksel

Sommigen techneuten ‘verbouwen’ bestaand gereedschap om een klus beter en sneller aan te kunnen pakken. Er zijn ook slimmeriken die zelfs een compleet nieuwe tool bedenken om dat ene probleem op te lossen waar zowel auto- als gereedschapsfabrikant te weinig oog voor hadden.

De vragen

In AMT 6 besteden we aandacht aan het Thema Handgereedschap. We zijn benieuwd naar jouw favoriete, handige, praktische slimme handgereedschappen. Welk gereedschap helpt jou makkelijker, efficiënter, sneller, beter of veiliger te sleutelen? Kan je mooi je gereedschapswagen aanvullen met praktische Beta schroevendraaiers, we mogen er tien weggeven aan de meest waardevolle inzenders.

Wil jij die scoren? Beantwoord de vragen in onderstaand formulier:

Reageer op dit artikel