nieuws

Vandaag werken aan je bedrijf van overmorgen

Ondernemen 1418

Het gonst in de branche: “De nieuwe mobiliteit komt er aan!” Techniek, onderhoud én autobezit veranderen en vragen om een andere kijk op je bedrijf. In Silicon Valley, in de VS, wordt gesleuteld aan de toekomst van mobiliteit, en die komt snel. Maar hoe snel moet jij als ondernemer schakelen? Dat vertellen we je dinsdag 26 maart bij Porsche Centrum Gelderland in Heteren!

Vandaag werken aan je bedrijf van overmorgen

Jeroen Vertongen, automotive futuroloog, autotechniekfreak en eigenaar van Sergoyne Diagnostics, ging afgelopen december op ontdekkingsreis in Silicon Valley om met eigen ogen de vooruitgang te bekijken. Hij deelt zijn ervaring tijdens AMT Future Talk op dinsdagavond 26 maart aanstaande. Hij schetst je een realistisch beeld over hoe dit onze sector gaat beïnvloeden.

Jeroen: ”Mijn conclusie na Silicon Valley? De toekomst kan twee dingen met je doen. Of je raakt in paniek, of alle mist in je hoofd klaart op en je bent in staat te focussen op deze toekomst en je bedrijf te transformeren. Dankzij mijn ervaring in de VS zit mijn hoofd vol ideeën, en maken wij ons vandaag klaar voor the day after tomorrow.”

Jouw rol in de toekomst

Na de schets van de toekomst door Jeroen, gaat Betsie Brink van Oomt in op hoe jij met je medewerkers naar deze toekomst toe kunt gaan. De ontwikkelingen in de automotive sector stellen veel nieuwe eisen aan je mensen, zoals bijvoorbeeld te zien is in het onderzoek dat Oomt deed met BOVAG, Innovam en RAI Vereniging naar de werkplaats van de toekomst. Met verschillende stellingen en voorbeelden dagen we je tijdens de Future Talk uit om na te denken over het belang van je eigen rol als werkgever of leidinggevende hierin.

Schrijf je in voor de laatste plekken

Een avond gericht op morgen, wat is feit en wat is fictie? Welke technieken en diensten gaan impact hebben? En hoe pas je dat overmorgen in je bedrijf toe? Meer informatie of inschrijven? Dat kan via: futuretalk.amt.nl. Als AMT-abonnee ontvang je € 30,- korting op je inschrijving.

Waarom je AMT Future Talk niet mag missen? Jeroen legt het je uit:

Reageer op dit artikel