nieuws

Kennissessie: Werk veilig en volgens de richtlijnen met gevaarlijke stoffen

Ondernemen 1509

Dagelijks kom je als autotechnicus in aanraking met chemische stoffen zoals remmenreiniger of roestoplosser. Bij ondeskundig gebruik kunnen deze stoffen gevaar opleveren voor de gezondheid. Niet voor niets dat wetgevingen als REACH en ARBO verplichtingen opleggen aan zowel werkgever als werknemer. Wat wordt van jou verwacht?

Kennissessie: Werk veilig en volgens de richtlijnen met gevaarlijke stoffen

Bianca Cruts, Chemical Safety & Service Manager bij Berner geeft tijdens deze kennissessie heldere uitleg over veilig werken en hoe Berner je hierin kan ontzorgen.  Van het geven van professionele trainingen op de werkvloer tot het verstrekken van 24/7 actuele veiligheidsinformatiebladen en werkplekinstructiekaarten van al uw Berner chemie artikelen in een digitale database. Met de Berner chemie app hebben uw medewerkers bovendien altijd de benodigde veiligheidsdocumenten bij de hand!

Geen zorgen voor de inspectiediensten of externe audits met de ondersteuning van Berner. Ontdek hoe tijdens de kennissessie in een van de kennisdomes op Auto Prof – AMT Live Gorinchem 2019.

 

Gast van AMT: Goed voorbereid naar Gorinchem!

Om niets te missen kan je via amt.nl/autoprof-amtlive je bezoek voorbereiden. Hier vind je ook de sfeerimpressie van Auto Prof – AMT Live Gorinchem 2019. Niet voor niets zeggen we: Kom Leren, Beleven en Ontmoeten!

Auto Prof – AMT Live is op 12, 13 en 14 februari 2019 te bezoeken in Evenementenhal Gorinchem. De openingstijden zijn op alle beursdagen van 15.00 tot 22.00 uur. Meer informatie is te vinden op de website van Auto Prof – AMT Live.  Je kan nu al inschrijven en we nodigen je van harte uit als gast van AMT. Gebruik hiervoor de code 71923101 op de inschrijfpagina of gebruik direct deze link.

Reageer op dit artikel