nieuws

Kennissessie: Lokaal bereik met social media

Ondernemen 726

Social media neemt een grote rol in de marketing van het autobedrijf. Maar hoe? Het is een van de meest gestelde vragen. Hoe start ik met social media? Kost dat niet veel tijd? En hoe pak ik het dan aan, nu en in de toekomst? Specialist Gijs Ros praat je bij tijdens Auto Prof – AMT Live Gorinchem.

Kennissessie: Lokaal bereik met social media
Gijs Ros is online marketing specialist en weet als geen ander hoe je lokale klanten kan trekken met social media.

Leads, funnel. Mooie marketingtermen, maar wat moet je ermee? Leads zijn niets meer dan potentiële klanten voor jouw bedrijf. Hoe doe je dat? Hoe krijg je ze jouw ‘funnel’ in met als uiteindelijk doel dat ze bij jouw bedrijf en niet die van de buurman komen voor onderhoud of die nieuwe auto? Laten zien wat je biedt? Laten zien wat je doet?

Gijs Ros van het bedrijf Marketing Rocks helpt middels tips en tricks om je zichtbaarheid lokaal te vergroten via Facebook en Instagram. Hoe kun je jouw doelgroep bereiken anno 2019? Hij maakt de praktische vertaalslag naar de automotive branche. Zal voorbeelden laten zien hoe het niet moet én hoe wel. En wellicht is er tijd om de social media-kanalen van jouw bedrijf onder de loep te nemen.

Kortom: Ga aan de slag met social media als je dat nog niet doet. En doe je dat al wel? Dan leer je tijdens deze kennissessie hoe je er nóg meer uithaalt.

 

Gast van AMT: Goed voorbereid naar Gorinchem!

Om niets te missen kan je via amt.nl/autoprof-amtlive je bezoek voorbereiden. Hier vind je ook de sfeerimpressie van Auto Prof – AMT Live Gorinchem 2019. Niet voor niets zeggen we: Kom Leren, Beleven en Ontmoeten!

Auto Prof – AMT Live is op 12, 13 en 14 februari 2019 te bezoeken in Evenementenhal Gorinchem. De openingstijden zijn op alle beursdagen van 15.00 tot 22.00 uur. Meer informatie is te vinden op de website van Auto Prof – AMT Live.  Je kan nu al inschrijven en we nodigen je van harte uit als gast van AMT. Gebruik hiervoor de code 71923101 op de inschrijfpagina of gebruik direct deze link.

Reageer op dit artikel