nieuws

CarProf verwelkomt vijf nieuwe leden

Ondernemen 894

In de afgelopen twee maanden telt CarProf vijf nieuwe leden. In september koos autobedrijf Peters in Hengelo voor deze garageformule. Een maand later verrijkt het netwerk zich met CarProf van den Brand in Riel, CarProf Bockhoudt in Groningen en CarProf Bandencentrum in Almelo. CarProf IJsselland in Zwolle is als meest recente lid verwelkomd.

CarProf verwelkomt vijf nieuwe leden
CarProf timmert aan de weg in Nederland en verwelkomde onlangs vijf nieuwe leden.

“We zochten naar een professionele partner met toegang tot technische ondersteuning en training voor ons team, marketingkracht en inkoopvoordeel. Een formule met ruimte voor eigen onafhankelijkheid. Opgeteld gaan we daarom nu de samenwerking met CarProf en TECH360 aan”, vertelt Henk Peters in Hengelo.

Een acht voor CarProf

Ook de huidige CarProf vestigingen onderstrepen hun keuze voor CarProf. Zij beoordeelden hun ervaringen met CarProf met een acht in het onlangs verschenen BOVAG Formuleonderzoek Garagebedrijven 2018. “We zijn trots op onze vierde plaats in de ranking. Zeker als je je bedenkt dat ons land 42 formules kent”, aldus Formule Manager Harold van Gestel. Ten opzichte van andere formules scoort CarProf vooral goed op ‘Advies en ondersteuning bij bedrijfsvoering’.

Omzet en rendement

CarProf richt zich op het midden en hoger segment van universele autobedrijven en dealers met onderhoud aan meerdere merken. Leden krijgen onder meer met benchmark analyses in WESP extra zicht op kansen voor omzet- en rendementverbetering van de werkplaats. Kijk voor meer informatie op: www.carprofworden.nl

Over PartsPoint Group

PartsPoint Group (Ede) is actief in de distributie en verkoop van auto-onderdelen en -accessoires. Het bedrijf is onder meer eigenaar van AD Nederland en de grossiersketens Brezan, Staadegaard Automotive en Technische Centrale. PartsPoint is zelf onderdeel van de AutoBinck Group. Deze telt 2.700 medewerkers. De jaaromzet bedraagt ruim een miljard euro, waarmee zij tot de twintig grootste automotive groepen in Europa behoort.

Reageer op dit artikel