nieuws

Kennissessies: Inbound marketing en ondernemen is topsport

Ondernemen 768

Het ondernemersklimaat en de branche veranderen continue. Werken aan je bedrijf vraagt steeds meer kennis. Hoe zorg je er voor dat je online vindbaar bent? Hoe val je op tussen de concurrenten? Wat kun je verbeteren aan je marketing? Maar ook: Hoe creëer je kansen? Hoe worden jouw acties een succes?

Kennissessies: Inbound marketing en ondernemen is topsport
Met je eigen bedrijfsapp direct vanuit de werkplaats in contact met de klant. Hoe gaat dat in z'n werk en wat levert het je op? Autosociaal legt het je uit tijdens hun kenissessie op Auto Prof - AMT Live

Deze kennissessie nemen je mee in de volgende stap van jouw bedrijf op Auto Prof – AMT Live Hardenberg (16,17 en 18 oktober). Autosociaal neemt je mee in de wereld van inbound marketing en topsportster Annelies Passchier leert je over het belang van vallen en opstaan om je acties in successen om te zetten.

Trek nieuwe klanten met content

De app van Autosociaal zorgt voor een voor een verhoogde werkplaatsbezetting. Zo kan je meer rendement uit je klanten en de werkplaats halen.

Een overgroot deel van de consumenten (liefst 80%) gaat eerst online op zoek naar informatie over een product of dienst, alvorens zij tot aanschaf over gaan. Dit betekent dus dat er al een hele digitale reis is afgelegd voordat er uiteindelijk tot aanschaf wordt overgegaan. Het is dan ook cruciaal dat je gevonden wordt, bezoekers op je website graag een ‘lead’ willen worden en vervolgens doorgroeien naar een tevreden klant.

Autosociaal ondersteunt al meer dan 750 bedrijven en is uitgegroeid tot dé online kennispartner van het autobedrijf. Hoe ga jij simpel aan de slag met inbound marketing? Krijg tips en tricks en start er morgen nog mee!

Ondernemen is topsport!

Gemiddeld kost het een getrainde marathonschaatser zo’n 6,5 uur om 200 km te schaatsen. Volgens Annelies Passchier heeft niet iedereen het in zich om 200 kilometer uit te rijden, maar wel om een topondernemer te kunnen zijn.

Annelies Passchier, voormalig marathonschaatser, weet als geen ander hoe het is om hard te werken om je doelen te realiseren. Hoe breng je jouw bedrijf naar de volgende stap? Trainen, trainen en nog eens trainen. Vallen, opstaan, afzien, doorzetten, verliezen en toch overwinnen. Annelies Passchier weet als geen ander hoeveel inspanning het kost om doelen te bereiken.

Tijdens de Grip op je Autobedrijf-training motiveerde ze ondernemers om op te staan en niet te blijven liggen als het even tegenzit. Hoe? Ontdek wat je van de sport kan leren in deze actieve kennissessie ‘Ondernemen is topsport!’ Van je interne houding tot het belang van teamplay.

Gast van AMT: Goed voorbereid naar Hardenberg!

Om niets te missen kan je via amt.nl/autoprof-amtlive je bezoek voorbereiden. Hier vind je ook de sfeerimpressie van de eerste gezamenlijke editie die eerder dit jaar in Gorinchem heeft plaatsgevonden. Niet voor niets zeggen we: Kom Leren, Beleven en Ontmoeten!

Auto Prof – AMT Live is op 16, 17 en 18 oktober 2018 te bezoeken in Evenementenhal Hardenberg. De openingstijden zijn op alle beursdagen van 15.00 tot 22.00 uur. Meer informatie is te vinden op de website van Auto Prof – AMT Live.  Je kan nu al inschrijven en we nodigen je van harte uit als gast van AMT. Gebruik hiervoor de code 61823001 of gebruik deze link.

Reageer op dit artikel