nieuws

Kennissessie: De toekomst van onze branche

Ondernemen 1461

Jeroen Vertongen is op en top diagnosetechnicus, ondernemer en automotive futuroloog. Vorig jaar reisde hij met een klein gezelschap naar Silicon Valley en zag daar de ontwikkelingen in de automotive branche die er aan gaan komen. Welke ontwikkelingen zijn dat? Hij vertelt je graag zijn ervaringen én visie voor de toekomst.

Kennissessie: De toekomst van onze branche
Directeur Sergoyne Diagnostics Jeroen Vertongen nam begin 2018 deel aan een automotive tour door Silicon Valley. Hij kwam terug met een hoofd vol ideeën om zijn bedrijf klaar te maken voor ‘the day after tomorrow’.

Vol inspiratie kwam hij terug, overtuigd van de veranderingen die de automotive branche ook in Europa staan te wachten. Wat is de toekomst van onze branche en de invloed daarvan op de werkplaats? Ontdek samen met Jeroen welke veranderingen er écht aan komen. Hij geeft namelijk de kennissessie ‘De toekomst van onze branche’ op Auto Prof – AMT Live Hardenberg in een van de kennistheaters.

Let op, alleen op woensdag 17 oktober is Jeroen zelf de spreker, beide andere dagen vertelt Roel Keunen je alles over de veranderingen op korte en lange termijn in onze branche.

Kennissessie: Snel laden of snelladen?

Heb jij een laadpaal? Zo nee, waarom zou je er een moeten hebben? Of juist niet?

Een van de ideeën waar Jeroen Vertongen mee terug kwam was het opschalen van laadmogelijkheden van EV’s. Zo ontstond het bedrijf Moobi. Het aanbod volledig elektrische en hybride-modellen bij autofabrikanten neemt namelijk al jaren toe, en ook is een stijging zichtbaar in het aantal verkochte EV’s in Nederland. Op (korte) termijn kun je dus ook EV’s en hybride voertuigen bij jou in het autobedrijf verwachten.

Ben jij er al klaar voor? Heb je bijvoorbeeld een laadpaal? Waarom zou je die wel of niet moeten hebben? In deze kennissessie krijg je antwoord van Moobi. Het bedrijf heeft als doel jou te helpen bij je bedrijf en je businessmodel omvormen naar een futureproof plan.

Reageer op dit artikel