nieuws

AutoHaarhuis uit Geesteren verkozen tot Onafhankelijk Autobedrijf van het Jaar

Ondernemen 704

De titel BOVAG Onafhankelijk Autobedrijf van het Jaar 2018-2019 is gewonnen door AutoHaarhuis uit het Overijsselse Geesteren. Tijdens het Jaarcongres van BOVAG Onafhankelijke Autobedrijven in Nieuwegein werd het bedrijf van de broers Gerard en Hans Haarhuis door de vakjury tot winnaar gekroond. De andere finalisten waren De Dames van Hurkmans uit ’s-Hertogenbosch en V.d. Nieuwenhuijzen Auto’s uit Helmond.

AutoHaarhuis uit Geesteren verkozen tot Onafhankelijk Autobedrijf van het Jaar
De vakjury looft de gebroeders Haarhuis onder andere voor de smaakvolle presentatie van hun bedrijf. Dus worden ze verkozen tot onafhankelijk Autobedrijf van het jaar

De vakjury prijst de gebroeders Haarhuis onder andere voor de smaakvolle presentatie van hun bedrijf: “Er is goed nagedacht over details in het mooie en verzorgde pand. AutoHaarhuis biedt daarnaast een uitgebreid dienstenpakket en heeft de faciliteiten om ook aan moderne voertuigen alle noodzakelijke werkzaamheden te verrichten. De ondernemers zijn praktisch en opportunistisch, maar hanteren ook een adaptieve bedrijfsvoering door een grondige oriëntatie op de markt. Er wordt gestuurd op cijfers en de keuzes die worden gemaakt zijn goed onderbouwd. AutoHaarhuis is klaar voor de toekomst.

Voorbeeld voor de branche

AutoHaarhuis is de opvolger van Autobedrijf Tjeerdsma uit Nieuw-Weerdinge die vorig jaar met de titel aan de haal ging. De twee andere finalisten V.d. Nieuwenhuijzen en De Dames van Hurkmans mogen zich een voorbeeld voor de branche noemen, aldus de vakjury, bestaande uit Ferry Smith (ANWB; juryvoorzitter), Remco de Vette (W&D consultants), Bertus de Vries (Bovemij), René Stolp (RDC) en Paul de Vries (Marktplaats Automotive). De verkiezing BOVAG Onafhankelijk Autobedrijf van het Jaar werd dit jaar voor de twaalfde keer georganiseerd. Ondernemers konden zichzelf aanmelden of voorgedragen worden door collega’s en experts, waarna de vakjury een eerste schifting hield en de voornaamste kandidaten onderwierp aan een intensieve schouwing, mystery mails, -calls en -bezoeken én pittige gesprekken.

 

AutoHaarhuis

Hans Haarhuis is al langer bekend bij AMT. Zo stond hij in AMT met trots op mijn bedrijf en deed hij mee aan ‘Grip op je Autobedrijf’. Bij de uitreiking waren wij aanwezig om de broers Haarhuis, maar ook de andere finalisten dan ook hartelijk te feliciteren. Wil je dit terugkijken? Dat kan op onze Facebook of lees het terug in AMT 10.
Reageer op dit artikel