nieuws

Kennissessie: Het nut en de gevolgen van de WLTP

Ondernemen 1485

Je kunt het haast niet gemist hebben: de WLTP is sinds 1 september verplicht voor autofabrikanten als homologatie voor hun auto’s. En dat brengt veranderingen met zich mee. Welke gevolgen heeft dat?

Kennissessie: Het nut en de gevolgen van de WLTP
WLTP-testrun van Mercedes-Benz.

De WLTP, we schreven eerder vooral vanuit technisch oogpunt. Zo keken we mee bij Daimler in de voorbereiding op de WLTP. Wat gaat er bijvoorbeeld schuil achter die vele regeltjes? Maar ook aan de voorzijde zijn er veranderingen merkbaar nu het 1 september is geweest. maar er is ook nog een overgangsregeling.

Wat is er veranderd nu WLTP de standaard is? Welke gevolgen heeft dat? Vele auto’s zijn duurder geworden. En hoe zit dat met die overgangsregeling?

Het nut en de gevolgen van de WLTP

Tijd voor wat meer achtergrondinformatie dus over de WLTP, en die gaan we je geven. RAI Vereniging stuurt hun WLTP-specialisten naar Hardenberg om je bij te praten én al je vragen te beantwoorden zodat jij jouw klant nog beter kan informeren. Het enige wat je daarvoor moet doen is natuurlijk op 16, 17 of 18 oktober naar Auto Prof – AMT Live Hardenberg komen. In een van de vier Kennistheaters vind je de antwoorden op al je vragen omtrent WLTP. En dat niet alleen, er staan nog vijftien andere Kennissessies voor je klaar. Het programma vind je hier.

 

Gast van AMT: Goed voorbereid naar Hardenberg!

Om niets te missen kan je via amt.nl/autoprof-amtlive je bezoek voorbereiden. Hier vind je ook de sfeerimpressie van de eerste gezamenlijke editie die eerder dit jaar in Gorinchem heeft plaatsgevonden. Niet voor niets zeggen we: Kom Leren, Beleven en Ontmoeten!

Auto Prof – AMT Live is op 16, 17 en 18 oktober 2018 te bezoeken in Evenementenhal Hardenberg. De openingstijden zijn op alle beursdagen van 15.00 tot 22.00 uur. Meer informatie is te vinden op de website van Auto Prof – AMT Live.  Je kan nu al inschrijven en we nodigen je van harte uit als gast van AMT. Gebruik hiervoor de code 61823001 of gebruik deze link.

Reageer op dit artikel