nieuws

Deel je werkplaats- en equipmentervaring en scoor Snap-on gereedschap!

Ondernemen 727

Een autotechnicus zonder equipment is als Ben zonder Jerry of als Buurman zonder Buurman. Jouw technische kennis en vaardigheden gecombineerd met de juiste equipment en een efficiënt ingerichte werkplaats maken je ‘onoverwinnelijk’.

Deel je werkplaats- en equipmentervaring en scoor Snap-on gereedschap!
Hoe zit het met jouw werkplaatsequipment? Ben je al klaar voor reparatie aan elektrische en hybride voertuigen?

In een optimaal ingerichte werkplaats is alles in balans: ruimtegebruik, loopafstanden en een logische indeling van de werkplekken. Hoe ziet jouw werkplaats eruit? Elke werkplaats heeft zijn uitdagingen. Hoe richt je een kleine werkplaats zo in dat je toch voldoende ruimte hebt om prettig te werken? Of hoe zorg je ervoor dat je in een grote werkplaats geen onnodige ‘kilometers’ maakt en alles bij de hand hebt? 

Hoe zit het met jouw werkplaatsequipment? Investeer je regelmatig in nieuwe equipment en heb jij de tools al in huis voor onderhoud en reparatie aan elektrische en hybride voertuigen?  

Hoe ziet jouw werkplaats er uit en van welke equipment is deze voorzien? Deel het met ons en maak kans op deze mini Torx schroevendraaierset t.w.v. € 35,-.

De vragen

Deel jouw inzichten en ervaringen met ons. De 25 meest waardevolle inzendingen belonen we met een vierdelige Snap-on Mini Torx schroevendraaierset (T8 tm T20) met groene softgrip-handvatten twv 35 euro. Beantwoorde de vragen via onderstaand formulier:

Met jouw bijdrage kunnen wij ons thema Werkplaats en Equipment zo optimaal mogelijk ‘inrichten’ en het levert jou een mooie aanvulling in je gereedschapskist op. We kijken uit naar je ervaringen!

Reageer op dit artikel