nieuws

Wat kan slimme garagesoftware voor jou betekenen?

Ondernemen 1431

Hoe maak je het werk in de werkplaats effectief en efficiënt? En hoe doe je hetzelfde op de receptie en in het contact met de klant? Moderne garagesoftware kan je een eind op weg helpen. Maar is dat niet duur en ingewikkeld? “AutomaaT Go niet”, verzekert CSW Software: “Dat is betaalbaar, eenvoudig en toch compleet.” Klopt dat?

Wat kan slimme garagesoftware voor jou betekenen?

CSW Software levert garagesoftware voor de automotive branche en doet dit al sinds 1986. Begin dit jaar introduceerde het bedrijf een compleet nieuw softwarepakket: AutomaaT GO. “De gedachte achter het pakket was om het zo simpel mogelijk te laten zijn, maar wel met alle functionaliteiten die de garagist nodig heeft”, zegt CSW.

Nieuw is de integratie van WhatsApp-functionaliteit. Daarmee houd je de klant simpel up-to-date over het onderhoud aan zijn auto en de status van de reparatie. CSW benadrukt het belang van keuzevrijheid: “We zijn niet gebonden aan een groot concern, waardoor we de privacy van onze klanten durven te garanderen”. En natuurlijk werkt de software onafhankelijk van het besturingssysteem en is koppeling met een extern boekhoudpakket mogelijk. Natuurlijk biedt de software nog vele andere mogelijkheden. CSW demonstreert ze je graag tijdens Auto Prof – AMT Live in Hardenberg op 16, 17 en 18 oktober.

Geschikt voor elk autobedrijf

Wie eerst een demo wil zien, kan zich direct melden op de website van CSW. Zonder voorwaarden kun je direct twee weken AutomaaT GO uitproberen. De kosten wanneer je een abonnement neemt? Het basispakket biedt koppelingen met onderdelenleveranciers, WhatsApp, back-ups en updates voor € 49,95 per maand.
Tot slot is er AutomaaT Touch, een versie geschikt voor tablets. Lekker efficiënt in de werkplaats. Zo heeft de autotechnicus alles bij de hand, de werkplaatsbon inclusief de nodige informatie en  het APK-afmeldscherm.

Probeer het zelf

Op de CSW-stand op AutoProf – AMT Live zie je demonstraties en kun je zelf uitvinden of CSW niet te veel belooft. Bovendien neem je deel aan diverse winacties. Zo ga je nooit met lege handen naar huis.

 

 

Gast van AMT: Goed voorbereid naar Hardenberg!

Om niets te missen kan je via amt.nl/autoprof-amtlive je bezoek voorbereiden. Hier vind je ook de sfeerimpressie van de eerste gezamenlijke editie die eerder dit jaar in Gorinchem heeft plaatsgevonden. Niet voor niets zeggen we: Kom Leren, Beleven en Ontmoeten!

Auto Prof – AMT Live is op 16, 17 en 18 oktober 2018 te bezoeken in Evenementenhal Hardenberg. De openingstijden zijn op alle beursdagen van 15.00 tot 22.00 uur. Meer informatie is te vinden op de website van Auto Prof – AMT Live.  Je kan nu al inschrijven en we nodigen je van harte uit als AMT. Gebruik hiervoor de code 61823001 of gebruik deze link.

Reageer op dit artikel