nieuws

Laat je inspireren door de autovakmannen in deze zes video’s

Ondernemen 1472

Laat je inspireren door de autovakmannen in deze zes video’s
9 februari gaat documentaire De Autovakmannen in première, in maart en april zijn de OOMT-brancheavonden. Wil je kaarten winnen? Doe dan mee aan onze actie 'Met AMT naar film De Autovakmannen!'

Filmmaakster Gwen Janssen maakt van alle hoofdrolspelers uit de succesvolle film ‘De Autovakmannen’ een korte video. Gwen brengt in beeld welke keuzes de autovakmannen maakten en hoe ze tot die keuzes zijn gekomen. Laat je inspireren door je vakcollega’s en bekijk de zes video’s hieronder.

Bekijk hier de eerste video’s van de hoofdrolspelers uit ‘De Autovakmannen’

Michiel Schreijer

Michiel stelt zichzelf drie vragen: wat wil ik? Waar wil ik naartoe en wat wil ik gaan doen? Bekijk hieronder zijn antwoorden.


Guido van der Spek

“De ervaring van een klant wat betreft gastheerschap, gaat veel verder dan de balie en de koffie. Het gaat vooral om het werk dat verricht moet worden.”


Henk Voskuilen

“Ik moet gewoon het personeel goed voor elkaar hebben. Om de medewerkers op een bepaald niveau te krijgen, is loopbaancoaching nodig”


Kim van Ommen

“Nieuwe auto’s daar ben ik niet klaar voor. Dus ik sla een andere weg in.” Kim is garagehouder in wording en vertelt hoe zij de toekomst ziet.


Henri van Dun

“Ik heb jarenlang te hard gewerkt. Een werknemer was ziek geworden en is weggevallen, dat is toch wel veel.” In deze video vertelt Henri welke oplossing hij ervoor gevonden heeft.

Werken in de branche

Op aansprekende wijze brengt Gwen in beeld welke keuzes de hoofdrolspelers maakten en hoe ze tot die keuzes zijn gekomen. Bekijk hieronder hoe:

 

Reageer op dit artikel