nieuws

Innovam en AutoNiveau bundelen de krachten.

Ondernemen 1639

Innovam en AutoNiveau bundelen de krachten.

Op 30 maart jl. nam Innovam de aandelen van AutoNiveau over. AutoNiveau en Innovam zijn vertrouwde partijen in de markt voor trainingen en opleidingen voor (auto)technici. Samen bedienen ze onder andere de Automotive Academy. Vanuit deze samenwerking groeide bij beide partijen de overtuiging dat verdere en intensievere samenwerking dé weg naar de toekomst is. De overname van de aandelen is volgens beide partijen dan ook een logische bekroning van dit proces.

Algemeen directeur Innovam, Leo Fransen: “Partijen ervaren een enorme ‘klik’. We delen een gemeenschappelijke toekomstvisie op mobiliteitsopleidingen. We zijn complementair en zien de wederzijdse voordelen van onze samenwerking op dezelfde wijze”.

Ook de AutoNiveau directie is enthousiast. Ruud Beukers: “Innovam is voor ons die sterke partner met wie we de gezamenlijk als noodzakelijk ervaren innovatie van opleidingen en trainingen in de snel veranderende wereld van (auto)mobiliteit versneld vorm kunnen geven”.

Danny Franse vult aan: “De markt vraagt flexibele en adequate interventies om ondernemers en medewerkers fit te maken en te houden. Door onze ervaring en expertise te bundelen zijn we beter in staat om daar op in te spelen”.

Beide partijen zijn ervan overtuigd hun klanten samen nog beter te kunnen bedienen. De onafhankelijke marktpositie van AutoNiveau blijft bestaan. Danny en Ruud blijven als directie aan de organisatie verbonden.

Reageer op dit artikel