nieuws

Garageformule Autoservice Totaal nog completer

Ondernemen 1104

Garageformule Autoservice Totaal nog completer
Autoservice Totaal beleeft een herintroductie met een herziene huisstijl en extra ondersteuning voor het autobedrijf.

Onder de vlag van de PartsPoint Group beleeft garageconcept Autoservice Totaal een herintroductie. Zo zijn de voorwaarden om lid te worden per 1 januari 2018 al veranderd, biedt de formule nu ook Sales- en marketingondersteuning maar blijft de vrijheid voor eigen identiteit groot.

“Zelfstandige garagisten kunnen gemakkelijk instappen in het concept. Daarmee profiteren ze van gunstige inkoopcondities die de landelijke formule biedt, terwijl ze tegelijkertijd hun eigen identiteit maximaal behouden: de vrijheid voor het autobedrijf is binnen dit garageconcept namelijk groot”, benadrukt PartsPoint Group, eigenaar van onder andere het Autoservice Totaal concept.

Meer ondersteuning voor zichtbaarheid

Daar waar nodig is ondersteuning beschikbaar. Het garageconcept biedt nu ook een online Sales- en marketingondersteuning en kreeg een nieuwe huisstijl. Zo is het logo aangepast en de website vernieuwd. PartsPoint: “Daarnaast staat Autoservice Totaal vermeld op zeker 20 toonaangevende websites en krijgen deelnemers een account waarop klanten hun reviews kunnen achterlaten: belangrijk, want klanten kiezen een garagebedrijf steeds vaker op basis van de ervaringen van andere klanten.”

Sinds de herintroductie in januari jl., hebben zich al bijna 100 garagisten bij het vernieuwde Autoservice Totaal aangesloten. PartsPoint: “Klantvriendelijkheid is een belangrijk goed van het autobedrijf dat geldt zeker ook voor Autoservice Totaal: alle aangesloten garages voldoen aan het door Autoservice Totaal bepaalde serviceniveau.”

Landelijke dekking

Voor de leden organiseert de Autoservice Totaal-formule ook landelijke acties waar eenieder zijn voordeel van heeft. Tot slot benoemd PartsPoint Group de landelijke dekking welke per dag ook toeneemt. Belangrijk om gevonden te worden door de consument.

 

Autoservice Totaal is het vijfde garageconcept van PartsPoint Group: het concern is ook eigendom van de marketingformules AD Autobedrijf, CarProf, Kentekenloket en LeaseProf. 

Reageer op dit artikel