nieuws

febi is de eerste partner van het Qualitygarage concept

Ondernemen 1713

febi is de eerste partner van het Qualitygarage concept

Qualitygarage is een voor Nederland nog niet zo bekende werkplaatsformule. Maar bij onze zuiderburen is Qualitygarage inmiddels net zo groot als Bosch Car Service. Nu is febi een samenwerking met Qualitygarage aan gegaan. Wat moet je hiervan weten?

Zowel huidige leden als geïnteresseerde garagebedrijven werden bijgepraat over de vernieuwingen van het Qualitygarage concept. Tijdens verschillende presentaties werden de voordelen van Qualitygarage toegelicht waaronder: Q-Lease, Q-tweedehands, Q-vervangwagen en Q-platform. Daarnaast werd febi voorgesteld als de eerste officiële partner van het Qualitygarage concept.

Met dit partnerschap biedt febi tal van exclusieve voordelen voor de Qualitygarages. Een loyaliteitsprogramma, marketing ondersteuning en service in de vorm van garantie en technische expertise worden hierbij exclusief aangeboden aan de Qualitygarages.

Stijn Janssens (Business development manager febi Benelux): “We wensen met onze ondersteuning specifiek de focus te leggen op het garagebedrijf beter maken. Daarom kiezen we dan ook resoluut voor kwalitatieve incentives die waarde hebben voor de Qualitygarages.”

febi is één van de merken van de bilsteingroup (blueprint, febi Car en febi Truck). De bilsteingroup produceert en verdeelt onderdelen die de hoogste kwaliteitsgarantie bieden en is een belangrijke partner voor distributeurs, grossiers en werkplaatsen over de hele wereld. De bilsteingroup heeft meer als 60.000 producten voor personenwagens en bedrijfswagens in OE-kwaliteit.

Het garageconcept Qualitygarage dat vorige editie van AutoTechnica gelanceerd werd, telt ondertussen een 80 leden in België. De conceptmanager spreekt de ambitie duidelijk uit om aan het einde van de AutoTechnica beurs minstens 100 aangesloten garages te mogen tellen. Vervolgens heeft Qualitygarage de ambitie om zich op de Nederlandse markt te gaan vestigen.

 

Reageer op dit artikel