nieuws

Champion Service Point, nieuw garageconcept met lage instap

Ondernemen 1686

Champion lanceert samen met Brezan Automaterialen een gloednieuw garageconcept in Nederland. Het Champion Service Point netwerk biedt naar eigen zegge een totaaloplossing in auto-onderdelen zodat garagebedrijven hun vakmanschap optimaal kunnen benutten. Hoe zit dat?

Champion Service Point, nieuw garageconcept met lage instap

“Geen hoge instapeisen, geen complex contract maar een constructieve samenwerking”, zo wil Champion de toegang tot een garageconcept eenvoudiger maken. Samen met Brezan Automaterialen wordt het Champion Service Point netwerk steeds verder uitgewerkt, om de aangesloten leden bij te staan in het beantwoorden aan de uitdagingen van de steeds veranderende automotive wereld.”

Partnership met de juiste partijen

Bij Champion is natuurlijk volop ervaring met smeermiddelen en aangesloten leden kunnen rekenen op toegang tot dit ruime aanbod, advies op maat en informatie over de marktontwikkelingen. Ook verzorgt Champion de uitstraling via een nieuwe look en nieuwe tools. Brezan Automaterialen op zijn beurt zorgt voor de juiste onderdelen, en daarnaast de exclusieve verdeling van Champion smeermiddelen in Nederland. Ook is toegang tot technische data en support mogelijk.

Meer weten? Kijk op Championlubes.com, een Brezan verkooppunt in de buurt of op Vakbeurs Autotechnica in Brussel van 25 tot 28 maart (Hall 7, stand E05).

Reageer op dit artikel