nieuws

CarProf-formule focust op ondersteuning en samenwerking in 2018

Ondernemen 1094

CarProf-formule focust op ondersteuning en samenwerking in 2018

Onlangs presenteerde de groeiende CarProf-formule aan haar leden de plannen van 2018. De vollere zaal ten opzichte van een jaar terug met geïnteresseerd publiek toonde niet alleen de groei van het afgelopen jaar, maar ook de ambities van leden. Waar gaat CarProf de focus op leggen in 2018?

 

CarProf richt zich ook in 2018 op de directe concurrent, de merkdealer. “In 2017 heeft de Overstapcampagne met welkomstgeschenk geleid tot een significante toename van nieuwe klanten. Ook in 2018 zal sterk ingezet worden op de boodschap om over te stappen naar het universele equivalent van de dealer.

Meer leads dankzij slimme oplossingen

Om de CarProf-ondernemers verder te ondersteunen kunnen ze rekenen op nuttige tools die niet alleen bepaalde trends inzichtelijk maken, maar ook leads genereren beloofd de CarProf-organisatie. Voorbeelden van afgelopen jaar zijn ServiceBook en CarProf Direct een Offerte.

 

Technische ondersteuning met Tech360

Zonder technische ondersteuning is het lastig bij blijven. Zeker als je wil concurreren met de merkdealer. Ook daar heeft CarProf aan gedacht: “Om te kunnen voldoen aan de groeiende behoefte naar hoogwaardige technische informatie en trainingen heeft PartsPoint Group een nieuw programma ontwikkeld: Tech360. Met Tech360 kan iedere CarProf ondernemer rekenen op de ondersteuning die nodig is om bij te blijven in een snel veranderende markt.

Eerder schreven we uitgebreid over Tech360.

Betere toegang tot zakelijke markt

Het aantal leaserijders neemt toe in Nederland. CarProf werkt daarom hard aan het verbeteren van de toegang tot deze markt. Dat doen we onder andere door de samenwerking met LeaseProf, een herkenbaar keurmerk voor het onderhouden van leaseauto’s in opdracht van leasemaatschappijen. CarProf leden kunnen gebruik maken van dit concept om zo makkelijker leaserijders te bereiken.

Vijf nieuwe vestigingen

Vijf nieuwe autobedrijven hebben recentelijk gekozen voor de CarProf formule. Eind 2017 waren dat Autobedrijf Pricar in Oisterwijk, Autocentrum Verhagen in Schijndel, Auto Nassau in Delft en Autotechniek Schuiterd in Nijverdal. Het eerste nieuwe lid dat in 2018 kiest voor CarProf is Autobedrijf Gebroeders Schenkels in Nuenen. Alle nieuwe vestigingen gaan van start in het eerste kwartaal van 2018.

Ondersteuning voor een beter rendement

De kern van de CarProf-formule is de unieke Rendementservice. Op basis van meting en analyse van de cijfers wordt samen met de ondernemer een actieplan opgesteld. Met gerichte initiatieven worden verbeteringen in interne processen en marketingacties gerealiseerd. Deze individuele aanpak garandeert een op maat gemaakt actieplan dat daadwerkelijk ondersteunt bij het realiseren van een beter rendement.

Reageer op dit artikel